3 mars 2018
10:00

Referat: Enskededalen FC - Västerhaninge IF

Underbart väder, bra plan, lite tidigt men vad gör det när det vankas fotboll igen.
Västerhaninge tog kommandot direkt i matchen. Efter cirka 20 Eddie dribblar nere vid kortlinjen, snett inåt bakåt till Emil som kan promenera in bollen. Fem minuter senare ett liknande mål från vänsterkanten. Den här gången är det West som får in bollen snett inåt bakåt där Tufan enkelt kan trycka in 0-2.
En bra första halvlek där vi kunde räkna till ett Enskede avslut.

Andra halvlek så flyttar Enskededalen fram sina styrkor utan att för den skull lyckas skapa något nämnvärt. Tyvärr drabbades Västerhaninge av ett gäng skador men laget höll ihop i alla fall. Fem minuter före slutet kommer en reducering av Enskededalen till 1-2. Minuten senare matchen punkteras då Fredde slår in en frispark som Emil knoppar in.